Image by Matt

Valt het moederschap je zwaar?

Ik herken het als geen ander. Toen mijn dochter eind mei 2019 geboren was, wist ik niet wat me overkwam! Ik moest rouwen om mijn nieuwe rol. Het viel me zwaar, ik kon er niet van genieten. Ineens had ik geen tijd meer voor mezelf terwijl ik daar juist zo een sterke behoefte voor voelde. Ik was mezelf helemaal kwijt: ik was helemaal opgeslokt in het moederschap wat mij geen plezier gaf. Als jij je ook zo voelt: je bent niet alleen! Met mijn mama retraite programma ga ik jou helpen weer voor jezelf te kiezen zonder dat je je hier schuldig over hoeft te voelen.

Image by Sebastiano Piazzi

Geen verbinding

Ben jij de verbinding met je eigen gevoelens en behoeftes verloren?

Image by Fabrizio Verrecchia

Geen tijd

Heb en maak je nooit meer tijd voor jezelf?

Image by Kelly Sikkema

Onrust in je hart

Voel jij een constante onrust in je hart?

Image by Chris Lawton

Geen plezier

Kun je niet (meer) genieten van het moederschap en van je kind?

Je beleeft het moederschap niet zoals je wenst..

Je voelt dat er iets moet veranderen, dat het niet langer door kan maar je weet gewoon niet waar te beginnen. Door de bomen zie je het bos niet meer. Je voelt je geen gelukkige moeder en het moederschap drukt als een zware last op je schouders. 

Het is nu tijd voor JOU, vrouw! Tijd om in jezelf te investeren. Ik zie investeren in jezelf dan ook als een investering in het kind en daardoor in de volwassenen van morgen. Laten we streven naar gezonde ouders opdat we (mentaal en fysiek) gezonde kinderen mogen voortbrengen, amen!

Image by Liv Bruce
Shadow on Concrete Wall

Je grootste wens

RUST & VERBINDING

De geboorte van je kindje betekent ook de symbolische geboorte van een nieuwe jij. Fysiek, mentaal en spiritueel; gezien vinden er enorme shifts plaats. Die transitie gaat in het prettigste geval op jouw tempo, binnen jouw voorwaarden. Wanneer dit niet gebeurt, kan dit heftige sporen achterlaten.

Ik ben bezig met een mama retraite omdat ik moeders die bevallen zijn, wil helpen om de verbinding met zichzelf te hervinden. Ik ga je ga helpen om op zelfonderzoek te gaan opdat jij op een laagdrempelige manier weer de rust verbinding met jezelf en je kindje kunt hervinden. Ik geloof namelijk dat vanuit de verbinding met jezelf je veel meer in verbinding kunt staan met je kind - en alles om je heen.

onscherpe Lichten