Hulp vanuit het hart

Om jouw reis in, tijdens of naar het ouderschap toe te vergemakkelijken

Voeding en conceptie

Eigenaresse van 'Puravidalarissa'. Een vrouw naar mijn hart en dan is ze toevallig ook nog eens verpleegkundige, natuurvoedingskundige in opleiding en ervaringsdeskundige. De perfecte formule om jou met liefde en puurheid te helpen in de problematiek die je mogelijk ervaart. Ze beschikt dan ook over super veel kennis omtrent voeding en conceptie. Conceptie is dan ook niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarnaast is Larissa ook door de hele medische molen van conceptie geweest en kan jou dan ook alles vertellen wat je moet weten wanneer je in hetzelfde schuitje zit. Klik hier voor meer informatie.

Beste van twee werelden

Bedrijfsarts en elektro-acupuncturist gevestigd in Rotterdam. Helpt jou de kern van jouw gezondheidsproblemen te vinden en de oorzaak ook direct aan te pakken. Symptoombestrijding komt niet voor in zijn woordenboek! De essentie van zijn werk is gezond zijn en gezond blijven. Ik ben er dan ook regelmatig te vinden. Deze veilige en niet pijnlijke methode is perfect voor mama, partner en baby en is geschikt voor een heel scala aan problemen zoals: vermoeidheid, vergeetachtigheid, hoofdpijn, infertiliteit, PCOS, angsten, overmatige of onvoldoende melkproductie, slaapstoornissen, darmkrampjes bij baby's etc. Klik hier voor meer informatie.

Specialiste in vrouwengezondheid

Eigenaresse van 'Vrouw in Balans' gevestigd in Den Haag. Sinds 2012 werkt Martine als orthomoleculair therapeute en is sindsdien zich blijven bijscholen op het gebied van vrouwengezondheid, wat dan ook haar specialiteit is. Met super waardevolle kennis en ervaring helpt ze jou om op natuurlijke wijze weer gezond en fit te worden én te blijven. Ze behandelt menstruatieklachten, PMS, endometriose, PCOS, moeilijk zwanger kunnen worden en overgang. Tevens behandelt ze ook andere hormonale klachten zoals klachten van de schildklier, bijnier (wat gepaard kan gaan met vermoeidheid en burn-out) en alvleesklier (diabetes). Voor maag-, darm- of leverproblemen kun je ook bij Martine terecht, ze is namelijk ook darmtherapeute! Klik hier voor meer informatie.