Wil jij weten wat de ingrediënten zijn voor een fijne geboorte ervaring?

Wil jij meer inzicht in..

Waarom angst de bevalling verstoort

Hoe je, je angst omzet in vertrouwen

✓ Hoe je gecontroleerd ademhaalt (goed tegen hyperventilatie!)

Wat het geheim is van een fijne geboorte ervaring

De methode welke jou helpt om het maximale uit je geboorteproces te halen!

"Bedankt voor je verhaal en alle info! Ik vond het leerrijk! Je hebt me nog meer laten inzien om beter op je lichaam te vertrouwen ondanks dat je het niet kunt inschatten op voorhand."

- Hanan

Ik ben Ayse en wil jou graag helpen naar een fijne geboorte ervaring waarin jij en jouw (geboorte)partner rust en regie ervaren. Heb jij je al voorbereid op de bevalling? Ik hoor zwangere vrouwen regelmatig zeggen dat ze de bevalling graag op zich af laten komen. In essentie een mooie gedachte maar als je niet over de juiste informatie bezit terwijl je de bevalling op je af laat komen, kan het heel erg beangstigend zijn. Angst verstoort het bevallingsproces en dat is nou precies wat we NIET willen!

Ayse Yilmaz

Founder Birth in Control

Tips & tricks voor een fijne geboorte ervaring

Ademhalingsoefening

Een gratis investering in jezelf en je kindje

Super goed dat je bewust bezig bent met de voorbereiding voor de bevalling. Dit betekent dat je de verantwoordelijkheid in eigen handen neemt en de bevalling niet volledig in handen van de zorgverlener legt. Dat is mooi! Kennis, ontspanning en visualisatie zijn sleutelfactoren voor een fijne geboorte ervaring. Het is jouw bevalling, geleid door jouw keuzes - waar mogelijk -  maar dan moet je wel weten wat je eigen wensen en grenzen zijn, voordat je deze aan de zorgverlener kunt voorleggen. Na mijn webinar weet jij waar je op moet letten in jouw proces naar een fijne geboorte ervaring!
 

Wil jij weten wat rust en regie in de zwangerschap en tijdens de bevalling betekenen? Kijk dan nu mijn afgelopen webinar terug door je hieronder aan te melden!

 
Krijg direct toegang tot mijn webinar!