Diensten

Ben jij tussen de 20-32 weken zwanger en opzoek naar een complete (online of live) zwangerschapscursus? Tijdens mijn zwangerschapscursus voorzie ik jou en jouw geboortepartner (de persoon die aanwezig zal zijn tijdens de bevalling) van 5 wekelijkse lessen van 2,5 uur inclusief pauze. We gaan hierbij in op:
 

Les 1: Hoe je, je angst naar de bevalling toe te boven komt te staan

Les 2: Hoe je snel en makkelijk kunt ontspannen in stressvolle situaties

Les 3: Inzicht krijgen in de geboorte en geboorteplan

Les 4: Hoe de geboortepartner van toeschouwer naar actief betrokken gaat
Les 5: Een optimale binding krijgen met je pasgeboren baby

Ontspannen in de zwangerschap staan en vertrouwen hebben in de bevalling

Je eigen oerkracht en vrouwelijke wijsheid ontluiken, kunnen omarmen en naar leren luisteren

Je eigen wensen en grenzen (h)erkennen en daar een prettige zorgverlener bij vinden

Je bent zwanger. Een enorme energetische shift vindt er plaats: je opent jezelf voor het nieuwe leven dat in jou mag gaan groeien. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vinden er veranderingen plaats in deze periode. Alles wat jij voelt en ervaart, ervaart de baby. Dit wordt als het ware opgeslagen in de blauwdruk van de baby. Door wat jij voelt, leer je jouw kindje een beeld te vormen van hoe het leven buiten de buik is. Angst, spanning en stress hebben daardoor ook invloed op de ontwikkeling van je kindje.

Misschien voel jij dat je meer rust kunt gebruiken tijdens de zwangerschap. Je staat altijd 'aan' en ondanks dat je lichaam zo hard aan het werk is, blijf ze maar doorgaan. Dit is uitputtend voor jouw lichaam en de geest. Door de ruis en verplichtingen van alledag is er geen tijd meer om stil te staan bij wat je voelt en wat je behoeftes zijn. Vaak is er ook geen tot weinig contact met de baby in de buik, terwijl contact maken uitermate belangrijk is voor de hersenontwikkeling van het ongeboren kindje. In mijn cursus is er tijd voor verstilling en verbinding. Er is tijd en het IS tijd om je eigen oerkracht en de vrouwelijke wijsheid van jouw lichaam te ontluiken, te kunnen omarmen en ernaar te leren luisteren.
 

Begeleiding vanuit het hart, zonder waardeoordeel over jouw wensen

Een stukje bewustzijn om het proces op een nog dieper niveau te kunnen ervaren

Investering in jezelf, je kindje en (geboortepartner)

Mijn zwangerschapscursus (en coaching!) zie ik dan ook als een investering in het kind en daardoor in de volwassenen van morgen. Ik begeleid koppels die hun eerste kindje krijgen maar ook koppels die een of meerdere traumatische bevallingen hebben meegemaakt. Dit vraagt elke keer weer een andere aanpak zodat ik mee kan varen op jouw behoefte. Dit zorgt echter ook voor het beste resultaat: wanneer er sprake is van maatwerk. Daarnaast voel ik sterk dat ik jou een extra stuk ‘bewustzijn’ kan geven. Een stuk in jou dat er altijd al is geweest maar waar je je mogelijk niet bewust van was. Dit extra stukje bewustzijn fungeert als een opstap naar andere facetten van het leven, welke ook bewustzijn vragen. In mijn context, gaat het om de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Echter vraagt iedere fase van het ouderschap om een nieuwe jij maar zonder bewustzijn, kun je je niet ontwikkelen – terwijl het leven met een kind dit wel van je vraagt! Daar maak ik het verschil in.

De bonussen die jij krijgt wanneer wij gaan samenwerken:

  • Een telefonisch kennismakingsgesprek

  • Het Nederlandse HypnoBirthing boek van 322 bladzijdes

  • De twee ontspanningsaudio's

  • Extra hand-outs zodat er ook thuis geoefend kan worden

  • Een tasje met goodie pakket van Biomombox

  • Vragen/steun tijdens en na de lessen

  • Elke week een reminder per mail

Live en online diensten

Groepscursus HypnoBirthing online

Groepscursus HypnoBirthing live

Privé cursus HypnoBirthing live, online of verkort

 

Ben jij klaar om in rust en regie bevallen?

Contact
Birth in Control
Brouwersgracht 14
2512 ER, Den Haag

 

info@birthincontrol.nl

Tel.: +31 (0) 6 519 449 38

  • Instagram

©2020 door Birth in Control.
BTW-nummer: NL003395313B69